7 feb 2011

IV SESSIÓ AUTONÓMICA DE LA C.V. DEL MODEL DE PARLAMENT EUROPEU

"Ha tingut lloc la IV Sessió Autónomica de la Comunitat Valenciana del Model de Parlament Europeu. Per tercera vegada consecutiva, els nostres alumnes han participat en este programa organitzat per la Fundació S.Patricio i subvencionat per Caja Madrid. Guillermo Ramírez, de 1r de Batxillerat va ser seleccionat pel seu treball "Igualtat laboral hòmens i dones". Des del 2 fins al 3 de febrer Guillermo ha estat debatent en la Comissió de Drets de la Dona i igualtat de gènere, amb els companys de les altres Delegacions.
El dia 4 va tindre lloc el Debat en les Corts Valencianes. La sessió va ser inaugurada per la Presidenta de les Corts i per representants de la Conselleria d’Educació, de la Fundació S.Patricio i Caja Madrid.

Els temes sobre els quals s’ha estat debatent en esta convocatòria han sigut, a més, el de la legalització de la prostitució, els productes transgènics i la desocupació juvenil. Guillermo va intervindre en el debat de tots ells, mostrant que el que pretén este programa dirigit a alumnes de 1r de batxillerat és formar ciutadans que sàpien argumentar per a fonamentar les seues opinions.

Rafael Ibáñez, que en la convocatòria anterior va arribar fins a la Fase Nacional, va ser requerit per l’Organització per a ser Secretari de Comissió.


Els dos han fet una excel•lent labor. La comunitat educativa de l’IES Campanar els felicita a ells i als altres tres participants que no van ser seleccionats, però que també van desenrotllar uns treballs molt interessants:

Paula Ibáñez, Pedro Asensio i Raúl Alfonso."

No hay comentarios:

Publicar un comentario