31 ene 2011

ACTIVITATS REALITZADES EN GENER 2011

Dimecres 26 de gener: Comença el curs de mediació a les 17:30, impartit per En Javier Agustí. L’objectiu del mateix és reforçar continguts a aquells alumnes que ja ho havien seguit en curs anteriors i introduir els nous membres de l’equip.


Divendres 28 de gener: La Dra. Latorre Castillo, Catedràtica de Genètica de la Universitat de València i Directora de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat de la mateixa Universitat, ha explicat part de les seues investigacions a través de la conferència "Aprenent a viure junts. Simbiosi en Insectes".

Esta activitat ha sigut organitzada pel Departament de Ciències Naturals en col•laboració amb la Càtedra de Divulgació Científica d’U.V.

Els estudiants de 1r i 2n de Batxillerat Biosanitario van seguir amb molt interés les explicacions . L’IES Campanar felicita a la Dra. Latorre pel seu labor i agraïx la dedicació i entusiasme que ha mostrat amb els nostres alumnes.



Divendres 28 de gener. La Professora Na MªJesús Bronchal va realitzar una visita al mercat Central i a la Llotja amb els alumnes de 3ºESO C, dins de les activitats programades pel Departament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario