3 ene 2011

ACTIVITATS DIA 22 DE DESEMBRE 2010

1. Els alumnes de 4t de l’ESO assistiren a la projecció del documental "Una meta compartida".
Jesús Casquet, realitzador del documental va explicar la història que ha provocat la situació del Sàhara Occidental. La idea era que els nostres alumnes foren conscients de la díficil situació que s’està vivint en altres llocs del món mentres en el nostre món entenem el Nadal com un període de consum compulsiu.
Després de la introducció els alumnes van veure el documental en què atletes de tot el món intenten cridar l’atenció sobre este conflicte a través del esport. En les imatges els participants en la carrera pel desert
expliquen les seues sensacions i el que han aprés del poble saharahui.
L’activitat va començar a les 8:30 i va acabar a les 10h. Al final de la mateixa se va recordar que l’Institut està arreplegant arròs, sucre i oli per a enviar-los a els campaments a través d’una ONG.

2. Els alumnes de batxiller inscrits prèviament participen en un activitat organitzada pel Departament d’Informàtica. "Jocs en xarxa" des de les 9:10 fins a les 12.

3. Els alumnes de 2n de batxiller no inscrits en l’activitat d’Informàtica assistixen a una xarrada sobre la SIDA organitzada pel Departament de Ciències Naturals i impartida pels alumnes de 2n de batxiller A: Marta Herrero, Llucia Escrich i Carlos Sáez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario