13 mar 2018

Premis Booktrailers

L’IES CAMPANAR, GUANYADOR DEL IV CONCURS DE BOOKTRAILERS MARTÍ SOROLLA
El passat dia 9 de març sis alumnes de 1r de batxiller van assistir a l’acte del lliurament de premis al jardí botànic, de València.

El concurs de booktrailers s’adreça a l’alumnat de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat de tot el País Valencià i és una magnífica iniciativa del col·legi plurilingüe Martí Sorolla per tal de fomentar el gust per la lectura.  I a aquest objectiu essencial se li afegeix l’ús de les TIC, cosa que desperta la creativitat entre l’alumnat.

Un booktrailer és un vídeo molt breu sobre un llibre, a la manera dels tràilers de les pel·lícules. Els alumnes de l’IES Campanar hi van participar amb un treball audiovisual fantàstic a partir de la novel·la 1984, de George Orwell.

L’acte fou conduït per la professora Àngels Soriano, també intervingueren l’escriptor Jordi Juvany, que ens va parlar de la lectura connectada i la presència que tenen les xarxes en les nostres rutines socials i acadèmiques. A continuació fou el torn de la booktuber Marta Meneu la qual ens va mostrar les seues creatives propostes i de la seua mà coneguérem les diverses possibilitats de difusió literària a les xarxes.

Tot seguit va arribar el moment més esperat: vam passar al lliurament de premis. L’emoció era màxima i en escoltar el nom del nostre institut vam sentir agraïment i una gran alegria per la feina ben feta; és allò que succeeix quan els alumnes no volen traure un deu, sinó crear una obra d’art.  

Moltes felicitats a Sergio Alvarruiz, Carlos Carbonell, Alexia Lima, Rubén Martínez, Víctor Moncada i Jaume Salas. Gràcies per la creativitat i la implicació, quin luxe veure de prop uns alumnes amb tant de talent.





No hay comentarios:

Publicar un comentario