9 may 2017

PREMI PROJECTE "CAMINS DE CAMPANAR"

Enguany els alumnes de 4t A i 4t C han participat en el concurs “Aprén amb les ciències socials” que proposa la Facultat de Ciències Socials de València amb un treball d'investigació sociològica sobre Campanar. Es tracta d'un projecte realitzat en coordinació pels departaments d'Història i de Valencià.

Amb el projecte “Camins de Campanar” preteníem fer que els alumnes investigaren sobre el seu barri; poble i horta. Volíem que prengueren consciència de quina és la història de Campanar i dels canvis i motivacions que han configurat la imatge actual. A més, calia conéixer una representació de la diversitat del veïnat i del teixit empresarial, així com els agents socials que ara mateix treballen per crear un model de barri viu, més humà i respectuós amb l'entorn. També volíem que recolliren  informació dels aspectes essencials positius de Campanar així com les necessitats del barri. Finalment, calia fer-los partícips en la projecció del futur del barri. I tot això hem aconseguit!

El projecte ha estat realitzat per 55 alumnes de 4t que s'han distribuït en grups de treball de 4 o 5. Cadascun dels equips havia d'entrevistar un dels 12 informadors, per això es posaren en contacte amb ells i els entrevistaren en format audiovisual amb seus telèfons o càmeres.

Com no podia ser d'altra manera, el passat 28 d'abril ens comunicaren que “Camins de Campanar” havia resultat premiat i ahir, dia 8 de maig, una representació dels alumnes i els professors ens desplaçàrem fins la Facultat de Ciències Socials per recollir el premi. Els quatre alumnes de 4t C van realitzar una exposició fantàstica del projecte, el qual va tindre molt bona acollida. I també ens vam oferir un bon esmorzar. 

Estem molt feliços i orgullosos del treball i per suposat d'un premi que estimem merescut!!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario