24 feb 2017

CONCURS UNESA

Des del departament de Tecnologia, l'equip format per les alumnes de 2n ESO C, Roser Cavaller, Alejandra González, Laura de la Calle, Alba Vázquez Lucía Vázquez i la professora Claudia García han participat en la VIII edició del concurs UNESA.
La finalitat principal del concurs és difondre coneixements sobre l'energia elèctrica. Per a això les alumnes han hagut de treballar sobre temes diversos: el planeta elèctric, magnituds i definicions, els ritmes de la producció i del consum, el mercat elèctric, la màquina del temps, com fabricar electricitat?, transport i emmagatzematge d'electricitat, per què i com fem servir l'electricitat?, la petjada ecològica de l'electricitat, cap a una electricitat sostenible ... i molts més. A la pàgina www.industriaelectrica estan tots per si algú està interessat.
El concurs ha tingut lloc en tres etapes, els dies 2, 9 i 16 de Febrer, i ha consistit en un examen en línia de 9 preguntes, totes elles amb un temps determinat.
El resultat ha estat òptim, ja que han quedat desè-sisenes. Molt bona posició donat que aquest any el concurs va comptar amb un total de 411 equips inscrits, xifra que triplica el nombre de l'anterior edició, gairebé 2.000 alumnes de tota Espanya, procedents de 108 col·legis i instituts.

NOSTRA MÉS SINCERA ENHORABONA!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario