22 dic 2014

CONCURS FOTOGRÀFIC JARDÍ BOTÀNIC

Aquesta és la fotografia guanyadora en el concurs fotogràfic sobre el Jardí Botànic de València.  Ha estat realitzada per un alumne de 2n de Batxillerat A. L’ autor de la foto premiada és Vyacheslav Shevchenko.

L’activitat ha estat  organitzada pel Departament de Ciències Naturals.


19 dic 2014

ASSISTÈNCIA AL TEATRE I VISITA AL JARDÍ BOTÀNIC

L’alumnat de 1r Batx A i 2n Batx A, dimarts 16, van assistir amb les seues professores, Lina García i Clara Cabrera, al teatre El Micalet per tal de veure una obra sobre l’origen de les espècies.

Posteriorment, van realitzar un recorregut per Jardí Botànic de València, on van identificar i estudiar diferents tipus de espècies vegetals.


EIXIDA A L'ALBIR I DÉNIA

El 3 de desembre, els grups de 4C i de 2C van fer un recorregut per alguns dels escenaris històrics relacionats amb la guerra de Successió. Primerament, van visitar el far de l’Albir, en el parc natural de la serra Gelada, on un guia del parc va rebre el grup per explicar-los les característiques del lloc. Després, va ser l’alumnat de quart qui va elabora un itinerari per explicar els fets històrics a l’alumnat de segon.
A continuació, va ser el castell de Dénia l’escenari de les explicacions històriques, on va acabar la ruta.
Per a tots ha sigut una experiència enriquidora i un preciós dia de convivència.

L’activitat ha estat organitzada per Pau Tobar, professor del Departament de Ciències Socials. I han col·laborat Belén, Josep Isona i Empar Busó.   


10 dic 2014

DIA MUNDIAL DE LA SIDA

Per a la celebració del dia mundial de la SIDA, el centre ha realitzat la seua campanya NO SIDA mitjançant la gravació de dos vídeos en el quals han participat l’alumnat, el professorat i l’AMPA. Un d’ells ha estat protagonitzat principalment pels alumnes i la  seua professora de biologia Lina García, i en un altre la mateixa professora ens ha explicat les vies de transmissió i les mesures de prevenció de contagi de la SIDA.
Ací teniu els enllaços dels vídeos
ENHORABONA PEL RESULTAT!!!



8 dic 2014

PROVES DE NIVELL BÀSIC D' IDIOMES

CURS 2014-2015

PROVES HOMOLOGADES PER A L’ OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT DE NIVELL BÀSIC EN L’ IES CAMPANAR 

A2

La informació es facilitarà als alumnes a classe.
Podran realitzar-la els alumnes que complisquen almenys
16 anys abans del 31 de desembre de 2015.
La matrícula es realitzarà entre els dies 8 i 12 de desembre,
a la
Secretaria del Centre de 9 a 14 hores.

La llista provisional d’ admesos es farà pública el 16 de desembre.
La llista d’ aprovats es farà pública dilluns 3 de març.

HORA DE LES PROVES

ANGLÈS-A2

Els exàmens d’ anglès tindran lloc a la sala d’ usos múltiples dilluns 26 de gener de 2014 a les 15:30h (Listening, Reading Comprehension and Writing), (140 minuts).
L’ expressió oral serà diluns 2 de febrer de 2014 a les 15:30h.

FRANCÈS-A2

Els exàmens de francès tindran lloc a la sala d’ usos múltiples dijous 22 de gener de 2014 a las 15:30h (Comprensió escrita i oral, i expressió escrita), (140 minuts).
L¡ expressió oral serà dijous 29 de gener de 2014 a les 15:30h.

EIXIDA A SOT DE CHERA


Els estudiants de 2n Batxillerat A i B estigueren a Sot de Chera, el dijous 4 de desembre, amb els seus professors de Geografia i Biologia. Allí van realitzar diferents activitats pràctiques aplicades a la geologia botànica i a la geografia del lloc.
Va ser una jornada molt interessant i profitosa.