12 mar 2014

REPRESENTACIÓ AL TEATRE ESCALANTE

Dijous 27 de febrer, l'alumnat de 1r d'ESO va gaudir de la representació de l'obra teatral L'home invisible a la Sala Escalante. L'obra és una adaptació de Rodolf Sirera de la famosa novel·la de H. G. Wells i representada amb molt de gust i èxit per la companyia teatral La Pavana.
L'obra rescata alguns personatges de la literatura fantàstica i del cine de ciència-ficció que enriqueixen i donen vida a la història: Sherlock Holmes, Watson, el Doctor Moreau, el professor Moriarty, així com Norman Bates i sa mare, la senyora Bates.
La posada en escena del text és dinàmica i suggerent: els actors no només sorgeixen de l'escenari, sinó de qualsevol lloc del teatre i, a més, la música en directe amb què s'acompanya l'obra capta l'atenció de l'espectador i afegeix més poder al missatge que emana de les paraules.
En acabar la representació, visitàrem l'exposició “El gran teatre del món”. S'hi va fer una revisió a les tècniques teatrals al llarg del temps i de l'espai: el kabubi del Japó, el teatre barroc europeu, les ombres xineses, les danses africanes... Perquè al llarg de la història el teatre ha constituït una eina essencial de comunicació humana.
Llarga vida al teatre!



No hay comentarios:

Publicar un comentario