2 feb. 2014

ACTIVITATS DEPARTAMENT DE RELIGIÓ

Visita a una Sinagoga i una Mesquita
El novembre passat els alumnes de 3r ESO i 4rt ESO amb la professora Mª Jesús Sanmartín van visitar una Mesquita i una Sinagoga.

Els alumnes de 4rt visitaren  la Sinagoga d’una  de les comunitats jueves de València, on un dels membres d'eixa comunitat els va ensenyar i informar sobre la religió jueva i les activitats que es realitzen en la dita Sinagoga.

Per altra part, els alumnes de 3r van fer una visita a una de les Mesquites de València, on el seu responsable els va acollir i els va mostrar aspectes de la religió islàmica.


Visita a les parròquies del barri
Els alumnes de 2n d’ ESO visitaren el divendres 31 de gener les parròquies de la zona i un temple Hindú pròxim a l’ IES. 
L’atenció rebuda per part dels retors i del personal del temple hinduista va sorprendre i agradar els alumnes que participaren en la activitat extraordinàriament .Visita al Centre Històric
Els alumnes de Religió de 1r d’ ESO, dilluns 20 de gener, realitzaren una recorregut del centre històric de la ciutat, visitant les Corts Valencianes i el casco històric religiós de la ciutat. Pujaren al Micalet i gaudiren de la vista panoràmica.No hay comentarios:

Publicar un comentario