26 nov 2013

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

El proper dijous 28 tindrà lloc les votacions per a elegir els representants del Consell Escolar, pares/mares (Tutors/es), alumnes, personal d’Administració i Servicis, i professors/res.
Des de la Direcció del centre animem els pares/mares (Tutors/es) a participar en les votacions que es realitzaran al centre en horari de 18:30 a 20:30h.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

22 nov 2013

INÉS PUCHE ÚBEDA I JAVIER VICENTE MORA PREMIATS


Els alumnes Inés Puche Úbeda i Javier Vicente Mora has també has estat guardonats amb un dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic de Educació Primària. (DOCV 12/11/2013)
Per aquest motiu tota la Comunitat Educativa els felicita a ells i a la seua família.

¡ENHORABONA!

19 nov 2013

L'ALUMNA ANA Mª MARTÍNEZ VALLE PREMIADA

L’alumna Ana Mª Martínez Valle de 1r Batxillerat A ha estat una de les guardonades amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundaria Obligatòria corresponent als curs 2012-13 (DOGV 18/11/2013).
Tota la comunitat educativa dóna l’enhorabona a l'alumna i a la seua família.

12 nov 2013

III CONCURS DE RELAT CURT

L'AMPA de l' IES Campanar ha organitzat en col·laboració amb els departaments. de Castellà i Valencià el III Concurso de Relat Curt.
Els  concursants presentaran un relat curt de ficció, amb una extensió entre 3 i 5 DIN-A4 per una sola cara. El termini d'entrega serà el 24 de gener.
 
ü     ANNEX  CONCURS RELAT CURT

Dels originals presentats al 3r Concurs de Relat Curt de l’ IES Campanar, se’n triarà un per utilitzar-lo com a base en la realització del guió d’un Curtmetratge.

El relat elegit serà premiat i l’alumne/a podrà participar en l’elaboració del guió del curt, si ho desitja.


6 nov 2013

PARTIDA D’ESCACS SIMULTÀNIA


Avui, 6 de noviembre, en el primer pati ha començat l’activitat d’ escacs amb la celebració d’una partida simultània. Alumnes de diferents nivells i grups s’han enfrontat amb  En Mario Asensi, professor de Matemàtiques  qui  coordinarà l’activitat.



 MÉS FOTOS