27 nov 2015

ACTIVITATS DEPARTAMENT RELIGIÓ

El Departament de Religió ha realitzat les següents activitats programades per a aquesta primera avaluació. 

  • 1r ESO: vam visitar el centre històric religiós de la ciutat i vam pujar al Micalet. En aquesta activitat la mare d'una alumna ens va acompanyar, a qui agraïm la seua col·laboració.
  • 2n ESO: els vam portar al temple Hindú i, com cada any, ens van rebre amb molt d'afecte i ens van fer partícips de les seves cerimònies.  
  • 3r ESO: vam visitar la Mesquita corresponent a la religió Islàmica. Allí els seus responsables ens van acollir i explicar tot el que a l'Islam es viu i professa.
  • 4t ESO: s'ha visitat una de les Sinagogues jueves on diversos membres d'aquesta comunitat ens van explicar els principals elements i creences jueves.
  • 1r Batxiller: vam visitar dos centres on la tasca social de l'Església queda manifesta en elles.

La realització de totes aquestes activitats han afavorit un coneixement més gran de les diferents confessions que es donen en la nostra societat, i han afavorit el respecte i admiració per cadascuna d'elles.

TALLER VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un any més, gràcies a la col·laboració de la Policia Local, els alumnes de 4rt ESO, durant el mes d’octubre, van realitzar un taller sobre violència de gènere.La valoració d’aquesta activitat per part de l’alumnat ha estat molt positiva, la qual cosa ens anima per tal de continuar demanant aquest tipus de tallers i poder contribuir a la formació en valors del nostre alumnat.

MOLTES GRÀCIES, ÀNGELA !!!