24 abr. 2015

VIATGE A ATAPUERCA

Els dies 30, 31 de març i 1 d'abril un grup d'alumnes de 1r de batxillerat de l'IES Campanar juntament amb un altre grup del Ausiàs March de Manises, van viatjar a Burgos. L'objectiu del viatge va ser la visita del Jaciment d'Atapuerca, Patrimoni de Humanitat per la Unesco des de l'any 2000. Allà ens vam trobar amb els primers jaciments prehistòrics del món. Vam visitar el museu de l'evolució humana, on es troben totes les restes paleontològiques i arqueològiques de la serra d'Atapuerca, i vam poder apreciar, d'una manera didàctica, la seva història i evolució. Aquesta visita es va completar amb uns tallers on vam descobrir com fou la vida i costums dels primers europeus.
L’últim dia el vam aprofitar per conèixer la ciutat de Burgos: la catedral de Santa Maria, exponent de l'arquitectura gòtica i Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, així com el seu castell, la plaça major, el passeig de l'Espolón ...
Aquesta activitat va estar organitzada per la professora Lina García, del Departament de Ciències Naturals.

Ací teniu dos enllaços on podeu veure imatges d’aquest viatge:

9 abr. 2015

LLIURAMENT DE PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC

Dimecres dia 1 d’abril, al Palau de les Arts de València, va tindre lloc el lliurament de Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundària als 272 alumnes guardonats de tota la Comunitat Valenciana, entre els quals es trobava el nostre alumne, Miguel Lacalle Úbeda.
En un acte presidit per la Consellera d’Educació, Cultura i Esport, Na Mª José Català, tots aquests alumnes van ser felicitats per la seua dedicació i esforç. Al mateix temps es va valorar y aplaudir la tasca de tots els docents.
Des d’ací, tota la Comunitat Educativa que formem l’IES Campanar, volem felicitar el nostre alumne Miguel Lacalle i la seua família
ENHORABONA!!!