28 feb 2014

PROGRAMA DE INMERSIÓN LINGÜÍSTICA EN INGLÉS PARA EL VERANO DE 2014

MINISTERIO DE EDUCACIÓN, CULTURA Y DEPORTE

PROGRAMA DE INMERSIÓN LINGÜÍSTICA EN INGLÉS PARA EL VERANO DE 2014

Se desarrolla durante el período vacacional del verano y consiste en la asistencia a colonias en las que se trabajarán los aspectos orales del aprendizaje de la lengua inglesa.

Para alumnos/as de hasta 13 años, que estén cursando 1º ESO y hayan tenido una nota, como mínimo, de notable como nota final de la asignatura de inglés en el curso 2012-2013

Interesados pueden hacer la tramitación por Internet en la dirección:
 http://www.mecd.gob.es  en el apartado 'tramites y servicios'. 

Para otras consultas Departamento de Inglés del IES CAMPANAR

12 feb 2014

ACTIVITATS NADAL

Desembre passat, per tancar el trimestre, els alumnes de l’AAIC van organitzar un Concurs de dolços nadalencs que va ser tot un èxit. La participació de l’alumnat del centre va ser prou nombrosa i va costar un poc decidir els guanyadors, degut a la qualitat dels dolços presentats. 
L’AAIC també va realitzar un cartell de bons propòsits per a l’any 2014, molts dels quals desitgem que es complisquen.
Al mateix temps, es van jugar les finals esportives de les activitats de pati, corresponents a Futbet, Basquet i Ping pong. Els guanyadors van estar:

·         FUTBET  
·         1r i 2n ESO: RUMBO CDF
·         3r, 4rt i Batx.: ENMONAOS

·         BASQUET
·         1r i 2n ESO: MIAMI BEACH
·         3r, 4rt i Batx.: CHAMBERLAINS

·         PING PONG
·         PAU ASUNCIÓN ESTEBAN


ENHORABONA A TOTES I TOTS ELS GUANYADORS, I ORGANITZADORS!!!



TROBADA ALUMNES DE RELIGIÓ

El dilluns 10 de febrer, els alumnes de 3r i 4rt de l’ ESO  participaren en la "XVI Trobada d’alumnes de Religió"  amb altres IES de la Comunitat de València que en aquesta ocasió fou en els locals de la UCV. Al voltant d’uns 220 joves van passar la jornada compartint tallers, cançons i un mercat de menjars la finalitat del qual era ajudar a xiquets més desfavorits.

La valoració d’aquesta experiència ha estat molt satisfactòria, motiu pel qual intentarem repetir l’any vinent. Cal ressaltar el bon comportament i el saber estar dels nostres alumnes, i per suposat, felicitar-les per la seua gran generositat.   


2 feb 2014

ACTIVITATS DEPARTAMENT DE FILOSOFIA

Assistència a un judici en la audiència provincial.
El dia 5 de novembre, els alumnes de 4rt d’ESO, acompanyats per les professores Beatriz Bou i Ana Canela, assistiren a un judici públic en la Audiència Provincial de València. El judici versava sobre maltractament familiar, agressions i amenaces. En finalitzar el judici, la jutgessa encarregada del cas va departir durant uns minuts amb nosaltres i va contestar amablement les preguntes que li feren els alumnes.



Visita a l’exposició permanent del MUVIM
El dia 10 de gener els alumnes de 2n Batx, acompanyats per les professores Beatriz Bou i Ana Canela, visitaren l’exposició permanent del MUVIM, como  a complement al contingut programat per a l’ assignatura de Història de la Filosofia.
L’ exposició s’estructura como una visita guiada i interactiva en la qual els alumnes reben informació al voltant del desenvolupament de la cultura i la ciència des de l’ Edat Mitjana fins l’actualitat, utilitzant imatges i explicacions en off que capten l’ atenció, al mateix temps que suggereix elements per a la reflexió molt adequats a l ‘assignatura i la mentalitat dels estudiants.

La valoració de les activitats ha estat molt satisfactòria.

ACTIVITATS DEPARTAMENT DE RELIGIÓ

Visita a una Sinagoga i una Mesquita
El novembre passat els alumnes de 3r ESO i 4rt ESO amb la professora Mª Jesús Sanmartín van visitar una Mesquita i una Sinagoga.

Els alumnes de 4rt visitaren  la Sinagoga d’una  de les comunitats jueves de València, on un dels membres d'eixa comunitat els va ensenyar i informar sobre la religió jueva i les activitats que es realitzen en la dita Sinagoga.

Per altra part, els alumnes de 3r van fer una visita a una de les Mesquites de València, on el seu responsable els va acollir i els va mostrar aspectes de la religió islàmica.


Visita a les parròquies del barri
Els alumnes de 2n d’ ESO visitaren el divendres 31 de gener les parròquies de la zona i un temple Hindú pròxim a l’ IES. 
L’atenció rebuda per part dels retors i del personal del temple hinduista va sorprendre i agradar els alumnes que participaren en la activitat extraordinàriament .



Visita al Centre Històric
Els alumnes de Religió de 1r d’ ESO, dilluns 20 de gener, realitzaren una recorregut del centre històric de la ciutat, visitant les Corts Valencianes i el casco històric religiós de la ciutat. Pujaren al Micalet i gaudiren de la vista panoràmica.