28 may 2013

ACOMIADAMENT ALUMNES 2n BATXILLERAT

El dia 29 de maig una nova promoció d’alumnes de batxillerat s'acomiada de tots nosaltres. Per primera vegada, l'acte tindrà lloc al Complex Cultural La Petxina a les 19:00 hores, amb el següent programa:

·      Actuació musical amb la col·laboració d'alumnes del centre i el professor Xemi Sanz
·      Representació teatral: "Odio a mis hijos" a càrrec de l'alumna Laura Gozálvez
·      Acomiadament de l’ AAIC i del Director
·      Presentació de 2n A i lliurament de les seues orles 
·      Acomiadament del delegat i de la seua Tutora
·      Presentació de 2n B i lliurament de les seues orles
·      Acomiadament del delegat i de la seua Tutora
·      Per finalitzar Vídeo final
 
GRÀCIES A TOTES I TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

RUTA LITERÀRIA MEDIEVAL

            Pepa Alòs i Francesc Anyó ens guiaren pel centre de la ciutat a través de la història i de la literatura. Ens recitaren textos d’autors medievals com ara Anselm Turmeda, Jaume Roig, Isabel de Villena, Joanot Martorell, Ausiàs March… i ens amenitzaren aquest recorregut literari amb curioses anècdotes i llegendes.
La ruta, realitzada el dia 14 de maig amb l’alumnat de 3r d’ESO, començà al Centre Octubre de Cultura Contemporània, edifici emblemàtic de l’any 1879 que va acollir un gran magatzem tèxtil anomenat “El Siglo”, i continuà per diferents  indrets: la Llotja, la façana de la casa on visqué l’escriptor Jaume Roig, l’església de Sant Nicolau, el Portal de Valldigna, el carrer de Cavallers, la Plaça de la Mare de Déu  i la Catedral.

 

24 may 2013

QUÉ PENSAR?...QUÉ DESEAR?... QUÉ HACER? ‘DESEO TU DESEO’

Ya está expuesto en la entrada del instituto, un panel  lleno de cintas de colores escritas en todas las lenguas que se hablan en el centro, con los deseos de cada uno de los alumn@s, profeso@s y personal no docente.
Se expondrá durante unos días para que podamos leerlos todos y al final cada uno cogerá el deseo que más le guste aunque no sea el suyo.
 
ORGANIZADORAS: Belén Olivares, Reyes Durá




¡ACERCAOS A VERLO!

21 may 2013

CAMPUS CIENTÍFIC D'ESTIU

Els nostres alumnes Víctor Alejo, Manel Ferrer, Ana Mª Martínez i Irene Reig de 4rt ESO, i Esther Justicia de 1r Batx. han estat seleccionats per participar en els Campus Científics d’Estiu, que convoquen les diferents Universitats de l’Estat Espanyol.

ENHORABONA A TOTS I TOTES

FIRA DEL LLIBRE

El dia 3 de maig l’alumnat de 4t ESO va fer una passejada des del nostre centre fins al Jardí de Vivers per tal de participar en la 48a edició de la Fira del Llibre: una festa cultural que ens apropa i ens descobreix, any rere any, el gran univers literari.
 
 

2 may 2013

PREMI SAMBORI 2013

              El dia 25 d’abril l’alumna Samantha Parra, de 4t ESO B, va assistir al lliurament dels premis de la Fundació Sambori al col.legi públic  “Ciudad Artista Fallero” de Benicalap. El conte titulat Tres glops de café i una maleta plena de records  ha estat guardonat amb un primer premi en la categoria del segon cicle de secundària dins la fase comarcal.
 Aquesta fase comarcal està vinculada amb la Trobada d’Escoles en Valencià, que se celebrarà enguany el dia 19 de maig al barri de Benicalap.

US ANIMEN A PARTIPAR-HI!

TEATRE GRECOLLATÍ A SAGUNT

Un any més, el 17 d’abril,  els alumnes de Llatí de 4rt ESO, 1r i 2n  Batx anaren a Sagunt per veure la representació d’una obra de teatre grecollatí, “Las Bacantes” d’ Eurípides. A continuació, els alumnes de 1r i 2n van participar en el taller d’escriptura antiga i els de 4rt en el de indumentària romana. Tothom va gaudir d’aquesta jornada grecollatina.
 

 
 

VIATGE LINGÜÍSTICO CULTURAL A BARCELONA.

Els dies 12, 13 i 14 d’abril, alumnes de 1r i 2n de batxiller, amb la professora Joana Montero feren un viatge a Barcelona. Visitaren la Biblioteca Nacional, l’ IEC, el MNAC i, com ja és costum, anaren al teatre, en aquesta ocasió, al teatre Lliure on es representava l’obra de Goldoni : Els feréstecs