27 mar 2013

CONCURS EXPERIMENTA 2013


Un any més, Emilio Martínez professor de Tecnología amb l’alumne Marc García Abella de 1r de Batxillerat, participa en el Concurs Experimenta 2013 convocat per la Facultat de Física de València,  amb el treball “Mi cara te suena”. Ací podeu veure el projecte
L’exposició del treball será el proper 21 d’abril al Jardí Botànic.


 

26 mar 2013

XARRADA SOBRE RESPONSABILITAT CIUTADANA

Un any més hem contat amb l’inestimable col·laboració de l’Inspector Mesa. En aquesta ocasió els beneficiats han estat els alumnes de 3r de l’ESO.
El tema de la xarrada, programada per ViceDirecció dins de les activitats d’Educació ciutadana, era la “Responsabilitat com a ciutadans”, que ha estat molt interessant. Des d’ací volem expressar el nostre agraïment per la seua dedicació i l’esperem de nou l’any vinent.

6 mar 2013

PROGRAMA INVESTIGA

Doce estudiantes de 4º de ESO (A, B, C), coordinados por Amparo Cinos y Emilio Martínez están participando en el Programa Investiga I+D+I de la Fundación San Patricio, con la que colaboran CSIC, INIA, FECYT, Endesa, Banco Santander y el Ministerio de Educación, entre otros.
Este  programa tiene como objetivo principal fomentar el deseo de aprender activamente y desarrollar la capacidad de análisis y reflexión mediante el trabajo voluntario en temas relacionados con las líneas estratégicas del Plan Nacional  de I+D+I (TIC, Energía, Nanotecnología, Biotecnología y Salud).
Otros objetivos del programa son favorecer el trabajo en equipo y la posibilidad de relacionarse con investigadores españoles expertos en distintas áreas, así como fomentar el uso de nuevas tecnologías aplicadas a trabajos de investigación escolar (foros con expertos y blogs).
Estamos a la espera de que nuestros alumnos puedan ser seleccionados para participar en el Congreso Investiga I+D+I que se celebrará en Madrid en el mes de mayo, y así poder disfrutar de una estancia en un Centro de Investigación español y en la visita a un Centro Europeo.

4 mar 2013

"DIÀLEG AMB ELS JOVES LECTORS" 1 DE MARÇ, FACULTAT DE FILOLOGIA


Hem començat març assistint al Diàleg, enguany l’autora convidada era Carme Riera qui ja ho va ser fa deu anys quan començava aquesta activitat.
Com sempre, els alumnes han fet la lectura d’una obra i després s’ha produït el comentari amb l’autor / a d’eixa obra.
Creiem que és la millor forma d’acostar-nos a l’obra literària: poder intercanviar amb el seu autor/a les impressions de la nostra lectura.