29 mar 2012

DIÀLEG AMB ELS JOVES LECTORS


El 28 de març alumnes de 1r batxiller (A i B) han assistit en la Fac. de Filologia al Diàleg amb Carles el Saure, autor mallorquí de qui han llegit Nou llibre de les bèsties.

L’activitat consisteix a conèixer l’obra i el seu autor i tindre la possibilitat d’establir una conversa per aprofundir més en la comprensió de la seua obra.

Els alumnes feren textos a propòsit de la lectura i Maria Alcaraz de 1r A va ser una del guanyadors del concurs de relat que també forma part de l’activitat..


COMMEMORACIÓ CONSTITUCIÓ 1812

El departament de Geografia i Història, amb col·laboració amb els departaments d’Economia i Filosofia i amb relació amb la celebració del bicentenari de la Constitució de 1812, organitza les següents activitats:

-          Visita de grups de 4rt d’ ESO, 1r i 2n de batxiller a les exposicions commemoratives que organitza la ciutat de València, en concret la de Sant Miquel dels Reis i la de la Beneficència.

-          Xerrades – col·loqui dirigides per especialistes de la història de València com: N’ Eduard Martí i el catedràtic d’Història econòmica En Joaquim Azagra.

-          Concurs – Investigació convocat per aquests departaments, les bases dels qual es poden consultar al blog de l’ IES Campanar o a la web de Vicedirecció.

-          Exposició que tancarà el curs del Taller d’Història de 4rt d’ ESO
 
A més de tot l’anterior, el professorat, en les seues classes respectives, farà un comentari especial sobre l’efemèride, dedicant algunes sessions al tema.

6 mar 2012

INTERCANVI IES CAMPANAR-GYMNASIET SKÖVDE VÄSTERHÖJD (SUÈCIA)


Hui, dia 6, un grup d’alumnes suecs  amb les seues professores han arribat a València per tal de conviure i compartir amb els nostres alumnes una setmana plena d’activitats. Estaran amb nosaltres fins al dia 12.
Aquest matí han començat compartint classes per a després degustar el nostre dinar típic, la “Paella Valenciana”. Esperem que els haja agradat i que gaudisquen de la seua estada a la nostra ciutat i amb nosaltres.
 ¡¡¡BENVINGUTS!!!



Per a més informació podeu consultar el blog de l'intercanvi.

5 mar 2012

SESSIÓ NACIONAL DEL PARLAMENT EUROPEU


Els nostres alumnes, Maria Alcaraz, Borja Sanz i Daniel Tarazona, acompanyats per la professora Rosa Medina, participaren els dies 24 a 27 de febrer en la Sessió Nacional del Parlament Europeu. L’experiència va ser valorada molt positivament pels alumnes, tant pel que han après com pel que han compartit amb un gran nombre d’alumnes d’altres ciutats i centres escolars.
A més a més, Daniel Tarazona ha estat preseleccionat per a participar en la Sessió Internacional d’ Eslovènia. Esperem que tinga molta sort.

ENHORABONA ALS TRES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!

CONCURS "VIVA LA PEPA"


Els departaments d’Història, Filosofia i Economia han convocat un concurs d’investigació sobre la ''CONSTITUCIÓ ESPANYOLA 1812'', dirigit a tot l’alumnat del centre, des de 1r d’ESO a 2n Bach.

Les bases les teniu ací.