31 oct 2011

PREVENCIÓ DEL TABAQUISME

Dins del programa d’activitats per a la Salut, els dies 19 i 26 d’octubre, en les hores de tutoria, Paco Polit i Santiago Guillén, voluntaris de INSVACOR, van realitzar un taller de prevenció tabàquica amb els alumnes de 2n d'ESO. Els alumnes van participar amb molt d’interès.


VISITA ALUMNES DE RELIGIÓ A LA MESQUITA I UNA SINAGOGA

El passat 25 d'octubre, els alumnes de Religió de 4t de l'ESO, van visitar una Sinagoga jueva  amb la seua professora Mª Jesús Sanmartín. Dos membres de la sinagoga van acudir al lloc expressament per a ensenyar-nos-la i contar tots aquells elements propis del judaisme.
Va ser una activitat instructiva que va entusiasmar els alumnes per tot el que van veure i van escoltar.



També durant aquesta mateixa setmana, el dia 26, els alumnes de Religió de 3r de l'ESO van visitar la Mesquita de València, amb la seua professora. La informació que van rebre i el detall d'entregar-los en àrab el nom de cada un dels alumnes, va despertar en ells l'atenció i l’interès per conèixer els elements de l'Islam.
Una activitat on van gaudir els alumnes per com ens van atendre de bé.

18 oct 2011

ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR

Informació sobre Eleccions a Consell Escolar

               
            Per Resolució de 22 de setembre  del 2011 de la directora general de Educació i Qualitat Educativa de la Conselleria de Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana (DOGV 05.10.2011) es regula l'elecció a Consells Escolars en els centres docents no universitaris.

            El dia 13 d'octubre del 2011 es va constituir en el centre la Junta Electoral que va prendre els acords següents:
1.       Aprovar els censos electorals dels distints sectors: Pares/Mares (o Tutors/es); Alumnes, Personal d'Administració i Servicis, i Professors/es.
2.       Realitzar el pertinent sorteig per a designar els titulars i suplents de les meses electorals. El resultat de tal sorteig es comunicarà als interessats
3.       Establir com a data límit per a la presentació de candidats als distints estaments les 12 hores del dilluns 14 de novembre.
·         Publicació de les distintes candidatures el  dimarts 15 de novembre.
·         Reclamació a les anteriors fins al dijous 17 de novembre.
·         Resolució de les reclamacions i proclamació de candidats el divendres 18 de novembre.
4.       Fixar el següent calendari  d'eleccions:
a)       Professors en el claustre que se celebrarà el dilluns 28 de novembre.
b)       Alumnes el dilluns 28 de novembre de 09,10 h a 13,30 h.
c)       Pares/Mares dilluns 28 de novembre 18,30 h a 20,30 h.
d)       PAS dilluns 28 de Novembre a les 13,00 h.
 
Més informació a la web de Vicedirecció. Veure Informació.

CALENDARI REUNIONS DE PARES

Açí teniu les dates i hores de les properes reunions de pares. VEURE L'HORARI

10 oct 2011

BACHILLERATO INTERNACIONAL

Como ya sabréis, el centro ha adquirido el estatus de colegio solicitante para impartir el Bachillerato Internacional. Si tenéis curiosidad por saber qué es y en qué consiste, ampliad la información viendo el powerpoint donde se explica brevemente su contenido o consultando la web  http://www.ibo.org

6 oct 2011

ESTANCIA FORMATIVA DE ALUMNOS EN EL CENTRO DE INVESTIGACIÓN LA FE

Tres estudiantes de Bachillerato del IES Campanar realizaron una estancia en laboratorios del Centro de Investigación de la Ciudad Sanitaria La Fe.
 Y éstas son sus impresiones: “No todos los días se tiene la oportunidad de participar en laboratorios de tal importancia como los del hospital de la Fe, trabajar con profesionales e ir más allá de los libros de texto, aplicando nuestros conocimientos en experimentos reales. Nuestras respectivas experiencias en los laboratorios de Vascularización cerebral, Genética y Biología molecular, y Enfermedades raras neurosensoriales han sido muy constructivas y enriquecedoras, y nos han permitido una aproximación profesional a las ciencias biomédicas. En conclusión, estamos muy agradecidos con el trato que hemos recibido y con la oportunidad que se nos ha brindado, y recomendamos esta experiencia a todos los alumnos de Bachillerato.”




Pedro Asensi Cantó
Guillermo Ramírez Ferrer
Alicia Tamarit Chuliá

4 oct 2011

DEFUNCIÓ DE LA PROFESSORA ELIA SERRANO

Ha faltat Elía Serrano, antiga professora de Filosofia d’aquest centre.

La incineració serà el proper dimecres dia 5 a las 9:15 h en el Cementeri Municipal de València.

Tots els seus companys i la comunitat educativa del centre transmeten el seu condol a la familia. Trobarem a faltar eixe esperit vitalista, lluitador i, sobretot, el seu somriure sempre als llavis.
 
Feliç descans, Elia