26 nov 2010

Videoconferència


Dimarts passat  entre les 10.00 i  les11.30 hores, va tindre lloc al nostre institut i amb un grup de 20 alumnes de 1er i 2n de Batxillerat, una videoconferència amb diferents centres escolars europeus dins de les activitats del Projecte Comenius. Els professors del projecte intenten d'aquesta forma que la comunicació amb altres instituts i altres cultures es convertisca en alguna cosa habitual que incidisca en el respecte i la tolerància cap a altres cultures i valors.

23 nov 2010

Simulacro de evacuación en el Instituto

El día 23 de noviembre, con la ayuda de Protección Civil y siguiendo las instrucciones de la Consellería de Educación, hemos hecho un ensayo de evacuación del Instituto por incendio en la la segunda planta. A continuación todos los alumnos de 2ºESO han recibido una charla formativa sobre las actuaciones correctas en caso de incendio o siniestro. El día 14 de diciembre la recibirán los profesores y se realizará un análisis sobre el protocolo seguido en el simulacro

Los policias locales del barrio colaboran en la educación de nuestros alumnos

El martes, día 16 de noviembre, tres policías locales impartieron un taller de educació ciudadana a los alumnos de 2ºESO A y B

EXAMENS I PROVES DE PENDENTS

L'examen de Matemàtiques de Pendents (primer parcial), el qual no va poder realitzar-se dilluns passat, tindrà lloc el proper dia 29 de Novembre a les 13.30, per a tots els cursos, a la sala d'Usos múltiples. Gràcies.

14 nov 2010

RADIO IES CAMPANAR

Divendres, 12 de novembre, un grup d'alumnes de 2n i 3r d'ESO coordinats pel professor José Latorre i tutelats per alumnes més majors va inaugurar les emissions de ràdio Campanar per a este curs. El guió de l'emissió va ser el següent: presentació de l'equip de mediació, informació de les activitats extraescolars que es van realitzar durant la setmana, anunci de les activitats que es realitzaran en la pròxima i audició de cançons del grup Estopa acompanyada d'informació sobre ells.




11 nov 2010

EL DIA 14 DE NOVEMBRE VA FINALITZAR EL CURS DE PRIMERS AUXILIS.

El dimecres, dia 10 de novembre, va acabar el curs de primers auxilis. Alumnes i professors assistents hem après les primeres accions a realitzar davant de ferides, hemorràgies, intoxicacions, cremades, esquinços i ruptures, ennuegades etc. Les dues últimes sessions es van dedicar a l'explicació teòrica de la ressucitació cardio-pulmonar i a realitzar pràctiques de massatge cardíac. La professora Dña. Victoria Sánchez està fent una magnífica tasca de formació en el nostre Institut i esperem que el curs pròxim puga seguir amb aquesta tasca.

VISITA DELS ALUMNES DE RELIGIÓ A UNA SINAGOGA I A UNA MESQUITA

Visita dels alumnes de religió a una sinagoga i a una mesquita acompanyats de la seva professora María Jesús Sanmartín, en ambdós llocs van ser rebuts molt cordialment.

EIXIDA AL BARRAC DEL RIU BUÑOL

El dilluns, dia 8 de novembre, els alumnes de 4t ESO de l'optativa de Biologia van realitzar una eixida al barranc del rio Buñol i a la cova Turche. L'objectiu era desenvolupar un treball  de camp analitzant l'evolució geològica de la zona. La professora MªJesús Caballer havia preparat el material que els alumnes anaven omplint a mesura que reconeixien sobre el terreny tot el treballat en classe, pel que la eixida va constituir una magnífica lliçó de diverses hores en
aire lliure".

7 nov 2010

CURS DE PRIMERS AUXILIS

Tal com havíem programat, hem començat un curs de primers auxilis que tindrà una durada de 10h i s'impartirà en cinc dies consecutius a les vesprades i en horari extraescolar La sessió d'hui, de 18 a 20h ha estat dedicada a ferides i hemorràgies. S'han inscrit 45 alumnes que han seguit atentament les explicacions tant teòriques com a pràctiques de la professora Sra. Victoria Sánchez.

1 nov 2010

ACTIVITAT SOBRE LES MALALTIES DEL COR

Els voluntaris de l'Institut Valencià de malalties del Cor (*Insvacor) han estat treballant amb els alumnes de 2ºESO en les hores de tutoria. És la primera vegada que en l'IES es treballa d'aquesta forma amb alumnes
tan jovens. La receptivitat dels alumnes segons Francisco Polit, coordinador dels voluntaris ha estat excel·lent. Des de l'IES Campanar enviem el nostre agraïment a les persones que estan dedicant el seu temps i el seu esforç a ajudar-nos a educar als nostres alumnes en l'adquisició d'hàbits saludables.