27 nov 2009

L'IES AL CENTRE D'EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL

Els estudiants de 1r de Batxillerat, assignatura de Ciències per al món Contemporani, visiten el Centre d'Educació Mediambiental "L'Alqueria de Frares" de Sagunt. La visita s'emmarca dins de la unitat de "Desenrotllament Sostenible" estudiada en este primer trimestre.

Veure més fotos...

26 nov 2009

RADIO CAMPANAR



El dia 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, l'equip d'alumnes que es va a fer càrrec de la ràdio durant este curs, va iniciar el seu camí.Un grup d'alumnes de 3r de l'ESO i Rafael Ibáñez de 1r de Bach, van realitzar un programa de música i d'informació sobre el tema durant la mitjana hora del recreació.Enhorabona a tots!!

23 nov 2009

CURS DE MEDIACIÓ A L'IES CAMPANAR


Entre els dies 10 i 12 de novembre es va celebrar un curs de mediació organitzat pels alumnes del nostre institut.

Vingueren per informar el mitjans de comunicació. Canal 9 i el diari el Pais.

L'IES CAMPANAR A HUNGARIA


Entre els dies 3 i 7 de novembre es desplaçaren a la ciutat hungaressa de AJKA un grup format per tres profesors: Mercedes de Villegas, Reyes Durà i Fernando Escuin, i els alumnes: Patricia Alemany, Aida Malek, Marina Pingarrón, Joan Josep Pla i Álvaro García. Este visita està dins del programa europeu Comenius "The School as Integration Engine" del qual el nostre institut és coordinador del projecte.

SOLIDARITAT A L' AULA

"L'IES Campanar va iniciar el curs passat un projecte de col·laboració amb la URNWA , davall el lema "Solidaritat en l'aula", que es va materialitzar en una sèrie de tallers impartits en l'assignatura Educació per a la Ciutadania i que este curs s'estan duent a terme en Ètica de 4t de l'ESO".

Veure la noticia en el diari Levante de 23 de novembre de 2009